Vařený humr s champagne omáčkou, pošírovaný humr s madagaskarskou vanilkou nebo grilovaný humr s malajsijskou laksou. To je jen krátká ochutnávka toho, co vás čeká během gastronomické akce v týdnu od 24. do 30. listopadu v restauraci Bruxx, kam můžete přijít tuto mořskou delikatesu ochutnat.
Smíchovská novinka na gastronomické scéně – restaurace Fortel od pivovaru Staropramen – nabídne exkluzivní menu šéfkuchaře Pavla Berkyho. Od 20. září se bude párovat s pivními speciály Smíchovského výběru. Událost vyvrcholí akcí pro širokou veřejnost 30. září, kdy bude Pavel Berky vařit v otevřené kuchyni.
Ekologický start-up GreeenTech spustí svůj první hydroponický kontejner GreeenBox, který bude součástí nového Manifesto Marketu. Manifesto Anděl bude více zaměřeno na udržitelnost a své brány slavnostně otevře již v týdnu od 17 – 22. srpna 2021.
Hned několik oblíbených středozemních destinací na jednom místě si můžete vychutnat na food festivalu Středomoří na náplavce, a to už v sobotu 15.srpna.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace